و این چنین بود صلاحدید جناب ابوهریره
 

بخاری در صحیح خود از ابوهریره نقل‌می‌کند:

«من از رسول خدا دو ظرف را حفظ‌ کردم. یکی از آن را پخش‌ کردم و امّا دیگری اگر آن را پخش ‌می‌کردم، این گلو بریده ‌می‌شد.» (۱)

به راستی... 
-چه می‌شود که در حکومت اسلامی سزای نقل حدیث پیامبر صلّی‌الله‌علیه‌وآله توسّط صحابی او، قتل است و یا در این رتبه رعب‌انگیز؟
-آن، چه موضوعاتی بوده که ابوهریره در آن شرایط بیان‌اش را به صلاح خویش نمی‌بیند و از طرح آن‌ها به‌صورت گزینشی امتناع‌ می‌کند؟
-چرا ابوهریره نیمی از آن‌چه از کلام نور و هدایت را که از رسول خدا شنیده، کتمان‌ می‌کند؟ آیا در این‌صورت وی مشمول این آیه شریفه نمی‌شود که می‌فرماید:

«إِنَّ الَّذِینَ یَکْتُمُونَ مَا أَنزَلْنَا مِنَ الْبَیِّنَاتِ وَالْهُدَی‏ مِن بَعْدِ مَا بَیَّنَّاهُ لِلنَّاسِ فِی الْکِتَابِ أُولیِکَ یَلْعَنُهُمُ اللّهُ وَیَلْعَنُهُمُ اللَّاعِنُونَ (بقره/۱۵۹)»

«کسانی که دلایل روشن، و وسیله هدایتی را که نازل کرده‏ایم، بعد از آنکه در کتاب برای مردم بیان نمودیم، کتمان کنند، خدا آنها را لعنت می‏کند و همه‌ی لعن‏کنندگان نیز، آنها را لعن می‏کنند»

_____________________________________________
۱ -ابوهریره می‌گوید: نیمی از احادیث اش را از ترس کتمان کرده است
صحیح البخاری - البخاری - ج ۱ - ص ۳۸- کتاب العلم
حدثنا إبراهیم بن المنذر قال أخبرنا ابن أبی فدیک بهذا أو قال غرف بیده فیه حدثنا إسماعیل قال حدثنی أخی عن ابن أبی ذیب عن سعید المقبری عن أبی هریرة قال حفظت عن رسول الله صلی الله علیه وسلم وعاءین فأما أحدهما فبثثته واما الآخر فلو بثثته قطع هذا البلعوم